Echipa

Echipa noastra

Ciprian Dumitru

Ciprian Dumitru

General Manager

Fondator si Director General al New Challenge Marketing Research, Ciprian a adus cu el experienta celor 10 ani in Domeniul Operational (industria fast-food, McDonald’s Romania si McDonald’s Ucraina) precum si experienta celor 11 ani (2004-2015) in Marketing Research in cadrul unei companii de profil. Absolvent al Facultatii de Drept, Ciprian si-a finalizat ulterior studii postuniversitare in domeniul Relatiilor Internationale la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti. Echipele coordonate de el au implementat peste 1000 de proiecte de cercetare atat la nivel national cat si international.

Catalina Bliort

Catalina Bliort

Field Director

A absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti si a castigat experienta in domeniul Customer Satisfaction in cadrul unor companii de prestigiu. Catalina s-a alaturat echipei New Challenge Marketing Research si a dobandit o vasta experienta in validarea si analiza datelor, precum si in coordonarea proiectelor de tip Mystery Shopping. 

Madalina Bora

Madalina Bora

Field Coordinator

Dupa ce a absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti, Madalina s-a alaturat echipei New Challenge Marketing Research. Madalina a capatat experienta in domeniul Customer Satisfaction in cadrul unor companii de prestigiu, precum Vodafone SA si Banca Transilvania.

Octavian Boltasu

Octavian Boltasu

IT Support

Colegul nostru are o experienta in domeniul IT de peste 16 ani. Exceleaza in domeniul securitatii datelor si optimizarii resurselor IT ale companiei.