Despre noi

certificat mspa

Povestea noastra

O noua provocare... Am pornit la drum in primavara anului 2015, avand la baza experienta acumulata in peste zece ani de activitate in frumosul domeniu al mystery shopping-ului, al studiilor de satisfactie, precum si a altor (diverse) tipuri de sondaje. Am amestecat toata aceasta experienta cu pasiune si entuziasm, ce nu ne-au parasit si nu ne vor parasi niciodata!

Fondatorul NEW CHALLENGE MARKETING RESEARCH a adus cu el o experienta de 10 ani in aria operatiunilor in industria ospitalitatii, cat si o experienta de 8 ani in Marketing Research, in companii de profil din tara noastra, fiind specializat in tehnici de management al calitatii si implementarea standardelor de calitate si coordonand peste 1500 de proiecte de marketing si studii de piata la nivel national si international.

De ce noi?

Pentru ca suntem membri ai celei mai importante asociatii de Mystery Shopping, NEW CHALLENGE MARKETING RESEARCH (datorita echipei experimentate si profesioniste) fiind singura companie romanesca admisa INCA DE LA INFIINTARE ca si membru cu drepturi depline in Mystery Shopping Providers Association.

our philosophy

De ce aveti nevoie de noi?

Pentru ca NEW CHALLENGE MARKETING RESEARCH este perspectiva noua de care aveti nevoie, ajutandu-va sa vedeti lucrurile intr-un mod diferit si intotdeauna gandind creativ pentru gasirea unei solutii!

Pentru noi atitudinea, profesionalismul, loialitatea, viteza, timpii de operare, cunostintele sunt si vor ramane cele mai importante modalitati de a ne cuceri si a ne pastra clientii, clienti care ne-au devenit pe parcursul anilor apropiati.

experience

Procesul nostru

Provocare, Entuziasm, Rezultate

Planificarea proiectului

Executarea cerintelor

Analiza rezultatelor

Corectie

Locatia noastra

Noi suntem solutia
Intrarea Catedrei, nr 2, Sector 1, Bucuresti, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata si Duminica: Inchis